Coaching na HELLP

HELLP | pre-eclampsie | nazorg

Coaching

HELLP

pre-eclampsie

zwangerschapsvergifiting

ondersteuning

nazorg

Heb jij tijdens je zwangerschap HELLP of pre-eclampsie doorgemaakt? Zou je ondersteuning willen bij het verwerken van deze ingrijpende tijd? Meld je dan aan voor De Hellp-ers: een coachingstraject waarbij jij van ons de juiste hulp en tools krijgt om verder te gaan na HELLP. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband (waarbij het gaat om vijf bijeenkomsten van maximaal vijf vrouwen).

HELLP/PE hakt er in. Wij hebben het zelf ondervonden: een van ons (Debby) heeft tot twee keer toe HELLP gehad. De gevolgen waren op alle facetten van het leven merkbaar: mentaal, fysiek, maar ook sociaal. Nazorg na HELLP is er nauwelijks, en hulpverlening die specifiek gericht is op dit ziektebeeld is bijna niet te vinden. Met als gevolg dat de meeste vrouwen geen gepaste hulp kunnen vinden, terwijl juist dat zo waardevol en zo nodig is.

Wij besloten een verschil te willen maken voor deze vrouwen. Vrouwen die zich afvragen of ze na HELLP ooit nog dezelfde zullen zijn. Vrouwen die kampen met een gevoel van falen, angsten, beperkte belastbaarheid, overprikkeld zijn, concentratieproblematiek, geheugenstoornissen, schuldgevoelens, verdriet, nachtmerries, en meer. Weet: je bent niet de enige. Weet ook: het kan echt goed komen. Ook dat weten we uit ervaring.

  • Groepstraject
    Met de combinatie van de ervaringsdeskundigheid van Debby en de coachingsexpertise van Sheila (die gecertificeerd essentiecoach is) hebben wij een traject ontwikkeld waarbinnen alle mogelijke gevolgen van HELLP aan bod komen. Wij bieden je een veilige plek: tussen alleen maar lotgenoten, die precies weten hoe het is. De bijeenkomsten zijn kleinschalig en in huiselijke sfeer; gewoon aan de eettafel bij een van ons thuis (in Maarssen - bij Utrecht). Zodat jij, als je beperkte energie richting het nulpunt gaat, ook gewoon op de bank even kan bijkomen als je daar behoefte aan hebt. Wij zorgen voor eten, drinken, en tissues, en nemen je bij de hand in dit proces. Het traject beslaat vijf bijeenkomsten van ieder 4 uur, waar telkens twee a drie weken tussen zit. Kosten voor het groepstraject bedragen €295,- in totaal (€59,- per bijeenkomst). Het bedrag is inclusief alle vijf de bijeenkomsten, waar nodig tussentijdse ondersteuning vanuit ons, en een uitgebreide lunch inclusief onbeperkt drinken bij elke bijeenkomst.
  • Individuele coaching
    Wil je geen intensief groepstraject in, maar wel de bijbehorende ondersteuning? Individuele coaching is ook mogelijk. Ook dan komen alle facetten van het groepstraject aan bod en krijg je gepaste begeleiding, helemaal op maat voor jou. De coaching kan plaats vinden op locatie in Maarssen of Amsterdam, maar ook online als dat voor jou fijner is. Kosten voor individuele coaching bedragen €69,- per sessie van maximaal 2 uur.

Wil je je aanmelden voor De Hellp-ers? Of meer informatie? Mail naar info@dezorgschrijver.nl, of bel/app naar 06 2960 1160.

Wil je meer lezen over het HELLP-verhaal van Debby? Dat kan hier.