Coaching na HELLP

HELLP | pre-eclampsie |

Coaching

HELLP

pre-eclampsie

zwangerschapsvergifiting

ondersteuning

nazorg

Heb jij tijdens je zwangerschap HELLP of pre-eclampsie doorgemaakt? Zou je ondersteuning willen bij het verwerken van deze ingrijpende tijd? Meld je dan aan voor De Hellp-ers: een traject waarbij jij van ons de juiste hulp en tools krijgt om verder te gaan na HELLP. 

HELLP/PE hakt er in. Wij hebben het zelf ondervonden: een van ons (Debby) heeft tot twee keer toe HELLP gehad. De gevolgen waren op alle facetten van het leven merkbaar: mentaal, fysiek, maar ook sociaal. Nazorg na HELLP is er nauwelijks, en hulpverlening die specifiek gericht is op dit ziektebeeld is bijna niet te vinden. Met als gevolg dat de meeste vrouwen geen gepaste hulp kunnen vinden, terwijl juist dat zo waardevol en zo nodig is.

Wij besloten een verschil te maken voor deze vrouwen. Vrouwen die zich afvragen of ze na HELLP ooit nog dezelfde zullen zijn. Vrouwen die kampen met een gevoel van falen, angsten, beperkte belastbaarheid, overprikkeld zijn, concentratieproblematiek, geheugenstoornissen, schuldgevoelens, verdriet, nachtmerries, en meer. Weet: je bent niet de enige. Weet ook: het kan echt goed komen. Ook dat weten we uit ervaring.

Aanbod
Met de combinatie van de ervaringsdeskundigheid van Debby en de coachingsexpertise van Sheila (die gecertificeerd essentiecoach is) hebben wij twee trajecten ontwikkeld waarbinnen alle mogelijke gevolgen van HELLP aan bod komen. Wij bieden je een veilige plek: tussen alleen maar lotgenoten, die precies weten hoe het is. De bijeenkomsten zijn kleinschalig en in huiselijke sfeer; gewoon aan de eettafel bij een van ons thuis (in Maarssen - bij Utrecht). Zodat jij, als je beperkte energie richting het nulpunt gaat, ook gewoon op de bank even kan bijkomen als je daar behoefte aan hebt. Wij zorgen voor eten, drinken, en tissues, en nemen je bij de hand in dit proces.

 • 1. Lotgenotentraject: 95,-
  Vijf bijeenkomsten van ieder vier uur
  - Maximaal vier lotgenoten, veel individuele ruimte
  - Begeleiding door ervaringsdeskundige
  - Werkboek, speciaal ontwikkeld voor ex-Hellp-ers
  - Elke bijeenkomst uitgebreide lunch

 • 2. Coachingtraject: 275,-
  - Vijf bijeenkomsten van ieder vier uur
  Maximaal vier lotgenoten, veel individuele ruimte
  Coaching door deskundige coach
  Werkboek, speciaal ontwikkeld voor ex-Hellp-ers
  Elke bijeenkomst uitgebreide lunch
  Online pilatestraject (vanuit huis te volgen, in je eigen tempo)

Wil je je aanmelden voor een van de trajecten van De Hellp-ers? Of meer informatie? Mail naar info@dezorgschrijver.nl, of bel/app naar Debby op 06 2960 1160.

Wil je meer lezen over het HELLP-verhaal van Debby? Dat kan hier.