Over De ZorgSchrijver

  • Debby, geboren in ’81, sinds 2001 gediplomeerd verzorgende IG. Sinds 2015 combineert ze haar liefde voor zorg met haar liefde voor schrijven en is ze, naast dat ze ook ‘gewoon’ aan het bed staat, freelance schrijver/trainer/adviseur binnen de gezondheidszorg. Is de ervaringsdeskundige als het gaat om HELLP/pre-eclampsie.
  • Sheila, geboren in ’86. Sinds 2006 gediplomeerd verzorgende IG, sinds 2016 gecertificeerd EssentieCoach. Kan naast zorgen dus ook coachen. Is nu bezig de wondere wereld van de psychiatrie te ontdekken door zich te specialiseren.

Ons zorghart gaat sneller kloppen van mooie initiatieven, van zorgverbetering, van bevlogen zorgprofessionals die met hart en ziel zich in hun vak storten om geweldige zorg te verlenen. Maar juist daar waar de zorgprofessional het hart en de ziel niet meer heeft, waar de bevlogenheid minder wordt en zorgverlening helemaal niet zo geweldig meer is komen wij graag in actie. Door te schrijven, te trainen, te coachen, of te delen. Om de zorg makkelijker, leuker, en daarmee beter te maken. Want betere zorg verlenen is niet alleen heel leuk, ook heel hard nodig.