Portfolio

>>

Patientenorganisatie HELLP Stichting

Deze kwaliteitscriteria zijn ontwikkeld voor de Stichting HELLP, de patiëntenorganisatie voor vrouwen (en hun partners) die te maken hebben (gehad) met het HELLP-syndroom en pre-eclampsie. Ze zijn bedoeld om de zorgverlening aan deze vrouwen te optimaliseren. 

Download ze hier.


>>

Het Kabouterbos

Het Kabouterbos is een kleinschalig antroposofisch kinderdagverblijf met twee locaties in Purmerend, Noord-Holland.

Lees hier verder >>


>>

mama nova

mama nova is dè winkel voor natuurlijke producten en informatie voor (aanstaande) ouders en hun kinderen. mama nova is een webwinkel en per 18 november 2017 ook een stenen winkel in hartje Leiden! 

Lees hier verder >>


>>

De Hellpers

De Hellpers biedt nazorg en ondersteuning na het HELLP-syndroom en pre-eclampsie. Met gratis informatie, blogs, en hersteltrajecten. Voor en door vrouwen na HELLP.

Lees hier verder >>


>>

Goedendagzorg

Goedendagzorg is dè opvangorganisatie in Noord-Holland voor kinderen met een beperking.  

Lees hier verder >>


>>

Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

In het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Lees hier verder >>


>>

Earlybirds

Stichting Earlybirds fotografie maakt kosteloos fotoreportages in het ziekenhuis van prematuur geboren kindjes, om zo een blijvende tastbare herinnering te hebben aan een bijzondere maar ook heftige tijd.

Lees hier verder >>


>>

melkpunt

Stichting Melkpunt vindt dat moeders ook met een kindje aan de borst volwaardig moeten kunnen deelnemen aan de maatschappij. Zij stellen zich ten doel om buitenshuis borstvoeding geven te normaliseren. In het kader hiervan schreef Debby een blog over borstvoeding na het HELLP-syndroom.

Lees hier verder >>


>>

Elva

In 2015 verloren Tom en Debby hun ongeboren dochter, door een placentaloslating bij het HELLP-syndroom. Dat levert ontzagwekkend groots verdriet op, maar ook prachtige verhalen.

Lees hier verder >>