Zacht Zorgen

Wij weten dat je echt heel graag liever en geduldiger en opener zou willen zijn tijdens je werk. Dat je dolgraag zorgt, maar niet altijd invulling kan geven aan je werk zoals jij wenst. Dat je soms gewoon niet meer weet hoe, of dat de omstandigheden het je onmogelijk maken. Wij kennen het. Wij weten als geen ander waar het mis gaat, en wij gaan je helpen.

Al meer dan twintig jaar werken wij in verschillende functies voor verschillende werkgevers binnen de gezondheidszorg. Alle facetten van de zorg hebben wij mogen aanschouwen, om tot de conclusie te komen dat er prachtige mensen werken met veel passie voor hun vak. Maar ook dat er nog veel te leren valt.  Een van de tools die wij daarvoor hebben ontwikkeld is de training Zacht Zorgen, specifiek geschreven voor de psychogeriatrie. Geen lijst met trucjes bedacht door mensen op een duur kantoor die geen idee hebben van hoe het voor jou is. Voor jou: de werknemer die dag in, dag uit tot haar knieen in de klei staat, als het ware. Mensen die geen idee hebben van wat jij nodig hebt en waarom jij zo graag zorgt. Wij wel, want wij staan naast je in die klei. Met liefde.

Wij leren je anders te kijken naar de zorg, naar je eigen vakgebied. Wij leren je omdenken. Wij geven je mee wat je nodig hebt om de professional te zijn die je wil zijn, met oneindig veel werkgeluk tot gevolg. Jouw zorgvrager verdient het beste van jou, maar geloof me: jij ook.

Zacht Zorgen is onderdeel van een visie die wij breed uitdragen. De hele zorg roept om meer handen aan het bed. Wat ons betreft is het tijd voor meer harten aan het bed. Doe mee, laat je inspireren, en laten we samen de zorgverlening een plek maken om jaloers op te zijn.

Zacht Zorgen: de tien speerpunten
Zacht Zorgen: de training