Aanbod

Schrijven
Omdat goede teksten schrijven zoveel meer behelst dan wat woorden op papier zetten en de boodschap zwaarder weegt dan de hoeveelheid woorden, blijven we het liefst ver van een afgesproken prijs per woord. We hanteren liever een afgesproken prijs per opdracht/project. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals tijdsinvestering en eventueel benodigde research, waarbij een minimale uurprijs van €70,- inclusief btw wordt berekend.

Social Media
Voor 99,- per maand ben je compleet ontzorgd: wij stellen voor jou een Social Media Plan op, wij stellen je content samen en posten 2 keer per week op 2 van jouw kanalen. Dit abonnement loopt minimaal 6 maanden.

Behoefte aan af en toe wat ondersteuning? Je kunt ook een strippenkaart afnemen: 10 strippen voor 75,- Een post op Facebook of Instagram kost je 1 strip, het nalezen en redigeren van een tekst ook. De strippenkaart is 1 jaar geldig.

 

-> Op zoek naar iets wat je niet in bovenstaand aanbod vindt? Uiteraard is dat bespreekbaar. Neem vooral contact met ons op!

De Algemene Voorwaarden worden als bijlage meegestuurd bij elke offerte.
KvK-nummer van De ZorgSchrijver is 64227723.