Aanbod

VA-werkzaamheden

Ondersteuning bij Social Media, de website aanpassen, nieuwsbrieven en blogs schrijven, teksten redigeren, content creeeren.. alle werkzaamheden waar jij niet aan toe komt kan ik je uit handen nemen. Compleet ontzorgd, waardoor jij meer tijd hebt voor belangrijkere zaken. Ik registreer alle gewerkte uren, zodat jij precies ziet wat ik voor jouw bedrijf doe. Elk pakket is maandelijks opzegbaar.

*Ontzorg 1
- 10 uur per maand voor 199,- (uurtarief 19,90)

*Ontzorg 2
- 24 uur per maand & 2 blogs OF 28 uur per maand voor 479,- (uurtarief 17,10)

*Ontzorg 3
- 32 uur per maand & 2 blogs voor 599- (uurtarief 16,60)

Naast de pakketten is er ook de mogelijkheid om een strippenkaart af te nemen. Deze bevat 10 strippen, waarbij 1 strip telt als 1 uur. Je betaalt 209,- (uurtarief 20,90) en de strippenkaart is onbeperkt geldig.

Schrijven
Omdat goede teksten schrijven zoveel meer behelst dan wat woorden op papier zetten en de boodschap zwaarder weegt dan de hoeveelheid woorden, blijf ik ver van een afgesproken prijs per woord. Ik hanteer liever een afgesproken prijs per opdracht/project. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals tijdsinvestering en eventueel benodigde research, waarbij een minimale uurprijs van €69,- inclusief btw wordt berekend.

 

-> Op zoek naar iets wat je niet in bovenstaand aanbod vindt? Uiteraard is dat bespreekbaar. Neem vooral contact op!

De Algemene Voorwaarden worden als bijlage meegestuurd bij elke offerte.
KvK-nummer van De ZorgSchrijver is 64227723.