Aanbod

Coaching na HELLP
Heb jij tijdens je zwangerschap HELLP of pre-eclampsie doorgemaakt? Zou je ondersteuning willen bij het verwerken van deze ingrijpende tijd? Meld je dan aan voor De Hellp-ers: een coachingstraject waarbij je in groepsverband of individueel de juiste hulp krijgt om verder te gaan na HELLP.

Schrijven 
Omdat goede teksten schrijven zoveel meer behelst dan wat woorden op papier zetten en de boodschap zwaarder weegt dan de hoeveelheid woorden, blijven we het liefst ver van een afgesproken prijs per woord. We hanteren liever een afgesproken prijs per opdracht/project. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals tijdsinvestering en benodigde research, waarbij een minimale uurprijs van €70,- inclusief btw wordt berekend.

Training Zacht Zorgen (voor professionals)
Voor deze 4-uur durende training (inclusief lunch) betaal je 195,- per persoon. Werkgevers die de training meerdere keren willen afnemen ontvangen een korting van 20% op de totaalprijs. Per training is er ruimte voor maximaal 8 personen. Bij de prijs inbegrepen zit een uitgebreid nazorgtraject (voor wie dat wenselijk is): de facebookgroep, de whatsappgroep, kortdurende coaching, en een terugkomdag twee maanden na de training.

Training Zacht Zorgen (voor persoonlijk betrokkenen)
Voor deze 3-uur durende training betaal je 75,- per persoon.

Ontwikkelen benaderingsplan
Voor het ontwikkelen van een benaderingsplan bij complexe zorgsituaties komen wij langs op locatie. Wij gaan in gesprek met het zorgteam, andere professioneel betrokkenen, en persoonlijk betrokkenen. Om een goed beeld te krijgen van de problematiek willen wij zelf de zorg verlenen, en minimaal 2 diensten op de werkvloer mee draaien. Hierna volgt een uitgebreid benaderingsplan, op maat gemaakt, waarna we in nauw contact met het team dit zullen evalueren en bijstellen als nodig. Kosten voor dit gehele proces bedragen 225,-

-> Behoefte aan iets wat je niet in bovenstaand aanbod vindt? Uiteraard is dat bespreekbaar. Neem vooral contact met ons op!

De Algemene Voorwaarden worden als bijlage meegestuurd bij elke offerte.
KvK-nummer van De ZorgSchrijver is 64227723.